Over Eva

Jij bent zelf verantwoordelijk voor je eigen geluk & jij verdient het om je mooiste leven te leiden. En het leven is kort, dus haal er alles uit wat er in zit. Volg je hart, laat niets of niemand je tegenhouden en laat die verwachtingen van anderen gaan. Jij bent de gene die gelukkig moet zijn met jouw leven. En als je momenteel ontevreden bent met je leven, is het aan jou om dit aan te pakken. Niemand anders gaat dit voor je doen. Want alleen dan, met vallen en opstaan, zul je uiteindelijk je mooiste leven leiden.

Ik wil later terugdenken en zeggen: ‘Ik heb mijn leven vol geleefd’ – Jij ook?

Ik ben Eva de Meijier, 27 jaar en momenteel ervaar ik veel geluk in mijn leven door keuzes die ik heb gemaakt, keuzes waar ik blij van word. Dit is niet vanzelfsprekend geweest door een aantal heftige gebeurtenissen in mijn leven. En nee, dit gaat niet zonder slag of stoot, maar ik volg mijn gevoel en dat voelt goed.

Levensgenieter, Coach, Trainer & Ervaringsdeskundige

Life coach millennials

Om het leven te leiden dat ik wil, heb ik afgelopen zomer ook mijn ‘goede’ vaste baan in de financiële sector opgezegd. Ik was leidinggevende van 25 medewerkers bij een corporate bedrijf, maar ik liep er langzaam leeg. Ik herkende mezelf niet meer en ik was niet blij. Dit was niet de bedoeling toch? Daarom besloot ik om mijn baan op te zeggen en te kiezen voor mezelf, voor mijn eigen geluk. Een resoluut besluit gezien de omstandigheden, maar voor mij de perfecte keuze. Hierdoor ben ik mij nog meer gaan beseffen dat alleen jijzelf verantwoordelijk bent voor je eigen geluk. In mijn blog  ‘hoe ik heb gekozen voor mijzelf’ lees je mijn uitgebreide verhaal en waarom ik nu doe wat ik doe.

Daarnaast ben ik een enorme levensgenieter en deel dit het liefst met veel dierbaren om mij heen. Ik ben een Bourgondiër, ik houd van koken, lekker eten & goede wijnen. Het liefst aan een grote lange tafel in Spanje of Italië met lieve mensen om mij heen, maar dit kan ook in onze tuin gelukkig. Om dit te compenseren sport ik graag & word ik blij van varen en zeilen. Als ik happy ben, dan zing ik en als het zonnetje schijnt probeer ik zo veel mogelijk buiten te zijn! Ik geniet van het leven, van mijn leven.

Mijn missie

Life coach millennials

Door mijn liefde voor het leven en mijn eigen levenservaring, is het mijn persoonlijke missie geworden om een leven te creëren waar ik gelukkig van word, waar ik trots op ben. Nu, maar ook in de toekomst.

En dit gevoel wil ik doorgeven aan jou want dit voelt zo goed! Daarom ben ik begonnen met Buro Geluk, om jou als Life Coach voor Millennials te helpen en te inspireren met het vinden van jouw geluk, met het maken van je eigen keuzes en het leven te creëren waar jij gelukkig van wordt. En nee, dit is niet altijd makkelijk, dat ervaar ik zelf ook. Maar ik weet dat het mogelijk is. Stap voor stap. Want oh man, wat voelt dat heerlijk. Dit gun ik jou ook!

Alleen jij bent verantwoordelijk voor je eigen geluk.

Laten we samen gaan ontdekken!

Liefs Eva
Life coach voor Millennials