Testimonials

Hier enkele testimonials van ambitieuze en levenslustige Millennials met wie ik heb gewerkt:

// Lies (28)

Samen met Eva heb ik met veel plezier twee Strenghtfinder-sessies gedaan. Ondanks dat ik tijdens mijn Traineeship veel verschillende persoonlijkheidstesten heb gedaan, was deze sessie voor mij helemaal anders. Voor het eerst lag de focus puur en alleen op mijn krachten! Door de sessies met Eva heb ik geleerd om onder woorden brengen waar ik goed in ben. Dit is iets wat mij heel erg helpt in de dagelijkse keuzes, maar ook in grote lijnen waar ik heen wil met mijn carrière.

Eva is iemand die goed luistert en niet bang is om de vinger op de zere plek te leggen. Dit maakt dat je flinke stappen zet tijdens een sessie. Het allerleukste aan de Strengthfinder vind ik dat je een stapel aan praktische tips krijgt om je krachten nog verder te ontwikkelen. Met een aantal tips ben ik na de eerste sessie aan de slag gegaan en ik merkte meteen al een verbetering in mijn effectiviteit op werk! Daarna heb ik nog een sessie gedaan, waarbij Eva mij goed heeft geholpen om de extra verdiepingsslag te maken.
Als je meer wil weten over je sterke kanten en hoe die verder te ontwikkelen, zou ik het zeer aanraden om een keer met Eva in gesprek te gaan! Zie het als een investering in jezelf!

// Colette (27)

In mijn zoektocht naar een passende baan heb ik heel erg veel aan de Strengthfinder-sessie met Eva gehad. Het heeft mij duidelijk inzicht gegeven in wat mijn sterke kanten zijn. Met deze kennis kan ik in een sollicitatiegesprek gemakkelijker uitleggen waar ik goed in ben en wat mijn valkuilen zijn. Ook heeft het mij geholpen kritisch te blijven in de zoektocht naar een baan. Dit komt doordat het voor mij nu duidelijker is wat ik nodig heb in een baan om met plezier te werken.

Het gesprek met Eva heb ik als erg prettig ervaren, omdat ze goed luistert, de juiste vragen stelt en afentoe ook een eigen ervaring deelt. Dit maakt het persoonlijker, waardoor ik gemakkelijker openhartig ging praten. 

// Hakima (29)

In het begin was ik nogal sceptisch over de veranderingen die zouden kunnen komen. Ik wist naar mijn idee wel hoe ik met bepaald situaties moest omgaan. Echter hebben de coachsessies met Eva mij zoveel gebracht en zoveel inzicht gegeven.

Eva heeft mij laten inzien dat mijn gevoelens ook tellen en dat ik het dan ook altijd dicht bij mezelf moet blijven. Een waardevol inzicht dat ik zoveel mogelijk probeer in te zetten. Daarnaast heeft zij aan de hand van kaders inzicht gegeven in mijn eigen gedrag maar ook van mensen om mij heen. Dit zorgt er nu voor dat ik sneller herken in welk gedrag ik verval maar ook de ander. Ik wil Eva daarom bedanken voor haar geduld en bruikbare tips en adviezen.

// Annelot (28) 

Tijdens het gesprek komt Eva heel ontspannen en open over. Ze zorgt ervoor dat het gesprek heel relaxt verloopt, ook omdat ze af en toe persoonlijke dingen op tafel gooit. Dingen die je zelf bijvoorbeeld ook herkent en ook tegen aan bent gelopen. Ik denk dat ze hierdoor mensen heel erg op hun gemak stelt en dat ze meer open over zichzelf durven en kunnen praten. Daarbij vraagt ze heel goed door en kan ze goed luisteren.

Ze zorgt voor structuur door af en toe even op de pauze knop drukken en herhalen wat er allemaal is gezegd om daar vervolgens samen een conclusie uit te trekken. Na het gesprek liep ik met veel energie en vertrouwen naar buiten en ben ik echt gaan nadenken over mezelf. Ik ben me bewust geworden van bepaalde karaktereigenschappen waar ik meer bewust mee kan en wil leren omgaan, zowel zakelijk als privé. Heel fijn!’. 

// Isabel (27)

Ik vond het een heel prettig gesprek met Eva. Ze gaf mij het gevoel dat ik heel open kon zijn en eerlijk kon zijn over mijn onzekerheden en keuzes die ik gemaakt heb. We hebben samen onderzocht wat ik wil als volgende stap in mijn carrière door naar mijn competenties en interesses te kijken en niet vanuit de banen/stages die ik in het verleden heb gedaan. Zo kon Eva met een open vizier met mij meedenken.

Het gesprek heeft me vooral gebracht dat dingen die ik onbewust wel wist, nu duidelijk naar voren zijn gekomen. Vooral de 6 hoofdaspecten die ik graag wil terugzien in een nieuwe baan. Doordat we dat nu zo opgeschreven hebben wordt het voor mij ook een stuk concreter. Zo kan ik vacatures ook makkelijker toetsen of ze wel echt bij mij passen.

Eva weet vage voorbeelden of gedachten concreet te maken door ze bij mij te toetsen en er verder op in te gaan. Dat is fijn als je er zelf niet helemaal de vinger op kan leggen! 

// Charlotte (28)

Eva is rustig in een gesprek en ik voelde mij op mijn gemak bij haar. Ze stelt veel open vragen en geeft duidelijk aan wat ze met mij wilt onderzoeken. Ik vond het ook erg leuk om een concrete en speelse oefening te doen, want dat is niet iets wat ik snel zelf zou doen. Daarnaast komt Eva bij mij heel flexibel over.

// Annemarijn (28)

Door mijn gesprek met Eva heb ik meer structuur gekregen in mijn zoektocht naar de volgende stap in mijn carrière. Dit hebben we verkregen door een verrassende oefening waarbij Eva je aan het denken zet. Tijdens het gesprek heeft ze een goede balans tussen professionaliteit en persoonlijkheid – het is een persoonlijk gesprek geworden met professionele insteek.

Ook vind ik het inspirerend dat zij haar baan heeft opgezegd en kiest voor haar eigen (buro) geluk! Aangezien ik dit ook heb gedaan, is fijn om te ervaren dat mensen in dezelfde fase in hun leven dit ook durven te doen en daar gelukkig uitkomen.


testimonials

GRATIS WERKBOEK

Wil je zelf al de eerste stappen zetten naar meer geluk?

Laat dan hier je gegevens achter en ontvang mijn gratis werkboek ‘De eerste stappen naar meer geluk in jouw leven’ en jouw wekelijkse DOSIS GELUK met daarin mijn nieuwste blogs, inspiratie en gave acties